Vask og Vedligehold

Vask og vedligehold

Håndvask din BH.

Det slider utroligt meget på din BH at blive vasket i vaskemaskine. For høj temperatur kan smelte stoffet samt endestykkerne på bøjlerne. Dette bevirker at bøjlen i BHen bliver spids, og dermed kan arbejde sig ud igennem stoffet.

Desuden slider det også på BHen samt bøjlen, at blive vasket imellem dit normale tøj, da blonde, hægte-malle samt inderstof kan rives op og bøjlens endestykke slides af.

Vi kan kun anbefale dig at vaske din BH i hånden i middeltempereret vand, så du kan beskytte de delikate tekstiler.

 

Trusser anbefales vask på max 40 grader.

Når du vasker dine trusser er det vigtigt at du finder den helt rette temperatur. PLAISIRs trusser har et højt indhold af lycra, som gør at de er elastiske og slutter godt til kroppen. Lycra er et fantastisk materiale, men lycra ødelægges ved for varme temperaturer.

Derfor er det vigtigt at du ikke vasker dine PLAISIR trusser alt for varmt.

Ved at vaske dine trusser på 40 grader vil lycraen ikke tage skade, mens snavs effektivt vaskes væk.

 

Må ikke tørretumples

I forhold til tørretumbling af din BH, kan dette kun stærkt frarådes. De høje temperaturer i tørretumbleren kan få endestykkerne på bøjlen til at smelte, hvilket resulterer i en sylespids bøjle, som med tiden vil arbejde sig ud af stoffet.

Desuden slider det også på de delikate tekstiler at blive tumblet imellem dit normale tøj. Blonder, inderstof eller hægte-malle kan risikere at rives itu.

Tør i stedet din BH på tørrestativ, på denne måde skåner du både tekstiler samt plastikdele.

Strygning frarådes.

Ønsker du at stryge din BH eller dine trusser, er det vigtigt at dette gøres på lavest mulige temperatur.

Ved for høj temperatur slides lycra unødigt, og dette vil på sigt bevirke at lingeriet vil miste sin elasticitet. Desuden kan endestykkerne på bøjlerne i BH'en smelte, hvis disse udsættes for for høj temperatur. Dette vil efterlade en spids, ubeskyttet metalende, som langsomt vil arbejde sig ud igennem tekstilet, og dermed ødelægge BHen.

Vores anbefaling er derfor at du helt undgår eller er meget forsigtig når du stryger dit PLAISIR lingerie, og bruger den lavest mulige varmeindstilling

 

Tip til at iføre dig din BH.

Undgå beskadiget BH-bælte eller knækket bøjle på grund af forkert behandling af din BH.

Det slider generelt utroligt meget på BHer at blive spændt foran, og derefter trukket rundt. Dette gør sig især gældende hvis BHen sidder meget stramt. Vi er opmærksom på at dette oftest er nødvendigt, og derfor er der også ekstra forstærkning i PLAISIRs BHer. Vi vil dog gøre opmærksomme på at denne form for behandling af BHen på sigt kan resultere i at syningerne kan gå op eller blonden kan flenses. Vi anbefaler derfor at du er bevidst om dette når du ifører dig din BH, og hvis du spænder den foran og derefter trækker BHen rundt, bør dette gøres med forsigtighed.

FIND OS

Adresse: Lindealle 8, 7430 Ikast, Danmark

Telefon: +45 97151517

Kvalitet og komfort, siden 1952