Bambus nattøj

PLAISIR nattøj har som alle vores andre produkter, fokus på plussize, men derudover er alt vores nattøj lavet af bambus viskose. Dette har til formål at sikre dig den bedste og mest komfortable søvn, gennem blødt og sundt nattøj. Derudover er det også godt for miljøet.

Fordele ved bambus

PLAISIR startede med at producere nattøj af bambusviskose i 2009, og lige siden er alt PLAISIR nattøj produceret i bambusviskose.

Bambusviskose har mange fordele. Bambus er en hurtigt voksende naturressource, hvilket gør det nemt at genoprette hurtigt i naturen igen. Dermed er bambusviskose er mere bæredygtigt valg, sammenlignet med andre tekstilmaterialer. 

Bambus har unikke antibakterielle og antistatiske egenskaber, hvilket betyder du ikke behøver vaske dit bambus nattøj så ofte som andet nattøj. Grundet bambus' antibakterielle egenskaber, dyrkes bambus uden brug af pesticider. De antibakterielle egenskaber forhindre bakteriel spredning, reducerer ubehagelige lugte og kan fjerne op til 70% af uønskede bakterier.

Bambus er derfor meget skånsom mod huden, og er især godt for personer med følsom hud. 

Takket være sin overfladestruktur har bambusfiber fremragende absorberings- og termoreguleringsevner og kan absorbere op til 3 gange mere fugt fra huden end for eksempel bomuld.

Udover de mange ovennævnte fordele, er bambusviskose et meget blødt materiale, hvilket kombineret med det antistatiske egenskaber sikrer ultimativ komfort under din søvn. Et perfekt valg til nattøj - giver en god nats søvn.