Ansvarligt badetøj

Ansvarligt badetøj

ECONYL og LYCRA xtra life

Kombinationen af ECONYL® og LYCRA® i alt PLAISIR plussize badetøj, har til formål at give dig produkter der tager hensyn til din komfort samt miljøet. Dette gælder uanset om du foretrækker vores bikinier eller badedragter.

Dét er PLAISIR.

ECONYL

Alt PLAISIR badetøj er skabt i ECONYL® regenererede fibre. Det vil sige at dit PLAISIR badetøj er skabt af plastaffald fra havet og jorden. Som tæppeaffald, fiskenet o.a. Vi har brugt ECONYL® siden 2015.

Gennem brugen af ECONYL® nedbringer vi vores forbrug af jordens ressourcer, gennem gentagende brug af allerede producerede materialer.

ECONYL® er 100% regenererede nylon fibre fra fiskenet, stofrester, gulvtæpper og andre former for nylon affald. Det samles i havene og på lossepladser fra hele verden. Ved at bruge ECONYL® bruger vi næsten ingen nye ressourcer, hvilket betyder et mindre klimaaftryk. Med PLAISIR badetøj kan du nyde stranden, sandet og det blå hav med god samvittighed takket være ECONYL®, og deres arbejde med omdannelse af affald.

LYCRA xtra life

Udover ECONYL® indeholder alt PLAISIR badetøj også LYCRA® XTRA LIFE™. Dermed er PLAISIR badetøj langtidsholdbart, hvilket sikrer dig en lang levetid på dine produkter.

LYCRA® er et spandexfibermærke, materialerne er meget lette og næsten usynlige, samtidig med at det tilpasser pasformen efter din krop. LYCRA® XTRA LIFE™ fibre er meget slidstærke, og modstandsdygtige overfor slitage fra sol, varme, chlor, og cremer. Dermed er levetiden på produkter indeholdende LYCRA® XTRA LIFE™ fibre op til 10 gange længere end produkter af ubeskyttede fibre. Dette er naturligvis under forudsætning af, at vejledninger til vask og vedligehold overholdes.  

PLAISIR badetøj er dermed langtidsholdbart og meget komfortabelt, hvilket sikrer en lang levetid på produkterne, som er godt for både miljøet og din økonomi. Ifølge WRAP UK kan en forlængelse af tøjets levetid med ni måneder reducere kulstof-, affalds- og vandaftryk med op til 20-30% pr. produkt.