Om Plaisir

 

Plaisir

Smukt undertøj og uovertruffen support.

FOKUS PÅ PASFORM

Du behøver ikke betale en masse for at få høj komfort og support. PLAISIR tilbyder lingeri, badetøj og nattøj med fokus på skandinavisk design, perfekt pasform og overkommelige priser. Vi, hos PLAISIR, værdsætter vores nuværende og kommende kunder og vi tilbyder derfor lav-risiko bestilling, samtidigt med at vi ikke selv fører butik eller webshop. 
Vores fokus er din forretning!

  1. God support og perfekt pasform
  2. Høj kvalitet, lav pris
  3. Dansk design
  4. Lav-risiko bestilling.

Plaisir – lingeri, badetøj og nattøj i store størrelser.

Hver model er designet i Danmark med et skandinavisk udtryk og med fuld fokus på at skabe den bedste pasform til kurvede kvinder. Vores BH størrelser går fra 80 C til 110 I, mens vores trusser og nattøj fås i str. 42-56.

Plaisir er leveringsdygtig i alt fra blonde BH’er i store størrelser, til BH’er med brede stropper, som sikrer en god komfort. Vores bomulds BH med lukning foran er en praktisk sag, der egner sig særligt til de som ikke kan eller vil spænde BH’en på ryggen.

Leder du efter en god basis BH med exceptionel pasform til din butik, er Beate BH fra Plaisir et rigtigt godt bud. Med det bløde og elastiske stof og fine blondedetaljer er Beate en fin kombination af support og design. En BH hvori man kan føle sig tilpas dagen igennem, både med og uden tøj på.

Vision

Vores vision er at skabe lingeri, badetøj og nattøj med perfekt pasform til kvinder i alle former. Med kompromisløst fokus på vores produkters fit og form er vi i stand til at skabe lingeri med eksepsionel support i størrelser op til 110I/56. Vi tror på at enhver kvinde fortjener den bedste support og kvalitet, uanset hendes alder og størrelse. Vi garanterer at PLAISIR er komfort, til komfortable priser.

Lav-risiko bestilling er i vores optik at du som kunde ikke er pålagt minimumsbestillinger. Derfor tilbyder vi hos PLAISIR bestilling uden minimum, samt hurtig levering. På denne måde behøver du ikke binde værdi i unødvendig lagerbeholdning.

Bedre for din virksomhed og bedre for miljøet.